YÜKSEK LİSANS TEZ ÖNERİSİ VERİLMESİ HAKKINDA

YÜKSEK LİSANS TEZ ÖNERİSİ VERİLMESİ HAKKINDA

•  11 Eylül 2019 Çarşamba

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Uygulamasına Yönelik Usul ve Esaslar'ın 3/3. Maddesi, "Tezli yüksek lisans programında en az iki seçmeli ders ve "Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği" zorunlu dersinden başarılı olan öğrenciler tez önerisi sunabilirler. Ancak, bu şekilde yüksek lisans programında gerekli asgari kredili derslerini (21 kredi) tamamlamadan tez önerisi sunan öğrencilerin bilgi sistemlerine 21 kredilik derslerini başarıyla tamamlamasından sonra "Tez Aşaması" olarak işlenir. Anabilim Dalı Akademik Kurulu tarafından uygun bulunan tez önerisi Akademik Kurul kararı ile Enstitüye gönderilir." hükmü gereğince; 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtlarında öğrencilerin "Uzmanlık Alan Dersi" seçebilmeleri için Tez Öneri Formlarının ivedi bir şekilde 18 Eylül 2019 tarihine kadar Anabilim Dalı Başkanlıkları tarafından Enstitümüz Müdürlüğü'ne gönderilmesi, aksi taktirde ilgili öğrencilerin ders kaydında "Uzmanlık Alan Dersi" alamayacağı hususu önemle rica olunur.