Enstitümüz Tarih Anabilim Dalı Doktora programında danışmanlığını Öğretim Üyelerimizden Doç.Dr. Pınar ÜLGEN’ in yürüttüğü öğrencimiz Murat ÇAYLI TÜBİTAK yurt dışı bursu kazanmıştır.

•  30 Mayıs 2019 Perşembe

Enstitümüz Tarih Anabilim Dalı Doktora Programında danışmanlığını Öğretim Üyelerimizden Doç.Dr. Pınar ÜLGEN’ in yürüttüğü öğrencimiz MURAT ÇAYLI, TÜBİTAK BİDEB (Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığı) tarafından desteklenen yurt dışı bursunu almaya hak kazanmıştır.  Öğrencimiz doktora öğrenimi sırasında Fransa'da bulunacaktır. Enstitümüz olarak başarılarının daim olmasını diliyoruz.