Enstitümüz Tarih Anabilim Dalı Doktora programında danışmanlığını Öğretim Üyelerimizden Prof.Dr. Songül ÇOLAK’ ın yürüttüğü öğrencimiz Metin AYDAR TÜBİTAK yurt dışı bursu kazanmıştır.

•  30 Mayıs 2019 Perşembe

Enstitümüz Tarih Anabilim Dalı Doktora Programında danışmanlığını Öğretim Üyelerimizden Prof.Dr. Songül ÇOLAK’ ın yürüttüğü öğrencimiz Metin AYDAR, TÜBİTAK BİDEB (Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığı) tarafından desteklenen yurt dışı bursunu almaya hak kazanmıştır.  Öğrencimiz doktora öğrenimi sırasında Polonya ve Avusturya'da bulunacaktır. Enstitümüz olarak başarılarının daim olmasını diliyoruz.